Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

SVG Container Opslag

 
 
 

Wilt u een opslagcontainer of een zeecontainer huren? 

Wij plaatsen de opslagcontainer op de door u aangewezen locatie en halen deze op wanneer het u uitkomt. Of we slaan de container tijdelijk voor u op in ons magazijn. De ideale oplossing wanneer u gaat verhuizen, verbouwen of renoveren.

Opslagcontainer

Wij leveren de opslagcontainer bij u af, halen hem op en zorgen voor de opslag ervan zodat u zelf niets hoeft te regelen. Vanuit onze centraal gelegen vestiging in Zoetermeer kunnen wij een snelle service garanderen in Den Haag, de regio Haaglanden, Rotterdam, de regio Rijnmond en het hele Groene Hart inclusief Utrecht.

Een opslagcontainer biedt een veilig plek om uw spullen in op te slaan.

Sla uw inventaris veilig op in een container van SVG.

In de meeste gevallen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een container. Moet de opslagcontainer aan een openbare weg of op een parkeerzone geplaatst worden? Dan is het verstandig om contact op te nemen met uw gemeente. U bent zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van een vergunning.
Problemen met het krijgen van een vergunning of geen ruimte voor het plaatsen van een opslagcontainer? Het is natuurlijk ook mogelijk om een opslagcontainer te huren op het terrein van SVG in Zoetermeer.
De opslag vindt plaats in 20ft (6 meter, 33m3) containers, die voor de deur beladen kunnen worden. Dit heeft als voordeel dat hiermee alle extra handelingen, en dus risico, worden overgeslagen. Tijdens het beladen wordt een genummerde inventarislijst per container opgemaakt. Wij gebruiken nieuwe schone verhuiscontainers met een gelakte houten vloer voorzien van 10 luchtroosters. De deur is uiteraard afsluitbaar om maximale veiligheid te waarborgen. Verzegel deze of sluit af met een slot. SVG beschikt over een volledig geautomatiseerd en klimaatbeheerst magazijn voor containeropslag. Het magazijn is gevestigd op eigen terrein en is alleen toegankelijk voor eigen personeel. Tijdens de opslagperiode staan alle containers geregistreerd in een geautomatiseerde opslagadministratie, die wordt bijgehouden door de warehouse-manager. Deze warehousemanager is tevens belast met de controle op temperatuur en luchtvochtigheid, waarop dan ook adequaat gereageerd kan worden indien dit nodig mocht zijn.
Gedurende de nachtelijke uren wordt onze containeropslag door middel van een alarmsysteem geschakeld aan een gecertificeerde alarmcentrale, zodat diefstal- en brandrisico’s ook ’s nachts tot een minimum beperkt zijn.

Inclusie en diversiteit

Voor SVG Euromovers zijn inclusie en diversiteit (Gender, Cultuur, LGBTQ+, Werkvermogen en Generaties) zowel zakelijke als morele vereisten. Onze mensen hebben meer kans om succesvol te zijn binnen een inclusieve werkcultuur die ethisch gedrag omarmt. Voor ons draait een inclusieve cultuur niet alleen om gendergelijkheid, maar om veel meer. Het gaat om de verschillende aspecten van een persoon, niet alleen om iemands geslacht, maar ook om zijn of haar culturele achtergrond, persoonlijkheid, werkvermogen, persoonlijke kenmerken en de levensfase waarin hij of zij zich bevindt. Een inclusieve werkcultuur is een werkomgeving waarin mensen zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn.

Veiligheid

Bij Scholte Verhuis Groep staat uw veiligheid alsmede die van onze eigen medewerkers centraal. Medewerkers dragen daarom bedrijfskleding ter herkenning en kunnen zich te allen tijde legitimeren. Onze zorgvuldige manier van werken is beloond met het VCA-certificaat. Al onze projectleiders en voorman projectverhuizers zijn BHV’ers. Zij weten direct hoe te handelen bij eventuele veiligheidsrisico’s. Onze verhuizers beschikken over een verklaring omtrent gedrag (VOG-NP) en hebben een verklaring getekend voor geheimhouding en vertrouwelijkheid.

100% Elektrisch Verhuizen

Uniek! Milieuvriendelijk verhuizen in Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam of elders in Zuid-Holland? Dat kan met onze 100% elektrische verhuiswagens. Hiermee voorkomt u verspilling van fossiele brandstoffen en de vervuiling van uw omgeving door CO2.
Daarnaast voldoet SVG aan alle kwaliteitseisen die benoemd zijn binnen de ISO-14001-milieunorm.

Certificering en predikaat

Uw kostbaar bezit is in veilige handen bij onze verhuisservice. De SVG-vakmannen werken planmatig en voldoen aan alle belangrijke kwaliteitscriteria. Onze diensten worden regelmatig getoetst aan wet- en regelgeving. Wij zijn onder meer gekwalificeerd met de ISO-9001-norm (kwaliteit), de ISO 14001-norm (milieu) het keurmerk voor Erkend Verhuizer (EV) en het keurmerk voor Erkend Project Verhuizer (EPV).

International Move

A well handled relocation is the first step to successful integration into your new environment. SVG is part of the Euromovers Network, we are at home across the globe. The Euromovers network comprises more than 70 experienced and reliable moving companies, located in Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Spain, Switzerland and the United Kingdom, and beyond the European Union in the United States, Australia, the Russian Federation, China and numerous other countries.
Together with our partners we provides a full range of moving activities and ancillary services such as domestic and international household goods moving, business & project moving, short- and long-term storage, facility and logistic services, special transport and specialized crating of high value items.

Uiteraard beschikken onze ervaren experts over alle benodigde certificeringen, zoals de ISO-9001 en -14001 norm, VCA of BHV.

LEES MEER OVER ONZE CERTIFICERING

Contact

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch ( 079 362 84 84 ) als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wacht niet langer en vraag snel uw vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.

KLANTENWAARDERING

Gemiddeld krijgen we van onze klanten een rapportcijfer 9. Lof van onze klanten is het beste bewijs van onze excellente service. We vragen u daarom achteraf altijd schrijftelijk naar uw ervaringen met ons.

 

NIEUWS BLOG

Verhuizen is een beroep waar je regelmatig nieuwe dingen meemaakt, hieronder delen wij met jouw het laatste nieuws.


Notice: Undefined index: thumbnail_overlay_hover_opacity in /home/svgeuromov/domains/svg-euromovers.nl/public_html/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/widgets/post-carousel/post-carousel.php on line 324