Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

SVG Certificeringen


Bij Scholte Verhuis Groep zijn certificering, vakkundig verhuizen en milieu drie belangrijke pijlers.

 

Erkend Verhuizer
Dit branchekeurmerk is hét keurmerk voor verhuizers. Een Erkende Verhuizer moet voldoen aan een groot aantal kwaliteitseisen.
Lees verder

Erkend Project Verhuizer
Zakelijke verhuizingen zijn logistiek gecompliceerder dan particuliere verhuizingen.
Economische belangen zijn veel groter. Daarom heeft een aantal Erkende Verhuizers, waaronder Scholte Verhuis Groep (S.V.G) B.V., zich gespecialiseerd in zakelijke projectverhuizingen.
Lees verder

VCA
De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) is een certificeerbare controlelijst voor aannemers waarmee zij aan kunnen tonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. Tevens bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen.
Lees verder

ISO 9001
De ISO 9001-norm is één van de documenten van de ISO 9000-“familie” van ISO. ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.
Lees verder

ISO 14001
Met behulp van een milieuzorgsysteem volgens de ISO 14001-norm heeft Scholte Verhuis Groep (S.V.G.) B.V. de milieurisico’s van de bedrijfsvoering beheerst en werkt continu aan vermindering hiervan.
Lees verder

Contact

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch ( 079 362 84 84 ) als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wacht niet langer en vraag snel uw vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.

KLANTENWAARDERING

Gemiddeld krijgen we van onze klanten een rapportcijfer 9. Lof van onze klanten is het beste bewijs van onze excellente service. We vragen u daarom achteraf altijd schrijftelijk naar uw ervaringen met ons.

 

NIEUWS BLOG

Verhuizen is een beroep waar je regelmatig nieuwe dingen meemaakt, hieronder delen wij met jouw het laatste nieuws.