Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

SVG Zakelijke Verhuizingen

 
 
 

Zakelijk Verhuizen met Scholte Verhuis Groep professioneel en persoonlijk

Een bedrijfsverhuizing of projectverhuizing is een groot project, waar de nodige expertise bij komt kijken. Of het nu gaat om verhuizen van interne werkplekken of een verhuizing van het hele bedrijf. Wij werken klimaatneutraal.
Met erkend projectverhuizer SVG Euromovers uit Zoetermeer, kunnen uw medewerkers snel aan de slag op uw nieuwe locatie.

Uw zakelijke team partners van Scholte Verhuis Groep,
Hans Schumacher & Mike Scholte.

Bedrijfsverhuizing

Bedrijven en ondernemers die gaan verhuizen van kantoor, bijvoorbeeld omdat ze meer ruimte nodig hebben, denken in eerste instantie vaak dat een dergelijke verhuizing niet zoveel moeite kost.

Lees verder

Zorg- en Ziekenhuisinstellingen

Wij hebben hart voor het welzijn van uw kwetsbare patiënten en uw kostbare apparatuur. Uw verhuizing is in ervaren handen bij SVG. Wij zijn met trots de vaste verhuispartner van meerdere gerenommeerde zorginstellingen in de regio’s Haaglanden, Rijnmond en het groene hart.

Lees verder

Laboratoriumverhuizing

Bij het verhuizen van een laboratorium of een clean room, moet rekening worden gehouden met een delicate behandeling van gevoelige apparatuur en gevaarlijke stoffen. Scholte Verhuis Groep heeft ruime expertise voor de geruisloze verhuizing van uw kostbare laboratoriumapparatuur.

Lees verder

Archief- en bibliotheekverhuizing

De planners van de Scholte Verhuis Groep weten uit ervaring dat het verhuizen van archieven een gestructureerde en secure operatie is. Discretie, zorgvuldigheid en kennis van zaken zijn essentieel!

Lees verder

Kunst en Antiekverhuizing

Uw kunstverhuizing is bij SVG in goede handen. Wij beschikken over een team speciaal opgeleide en ervaren art handlers, kunnen maatkratten maken en hebben ervaring met veilig verplaatsen van grote stukken.

Lees verder

ICT Verhuizing

SVG regelt uw ICT-verhuizing zodat u de handen vrij heeft. Onze IT-specialisten verhuizen uw totale infrastructuur inclusief servers, cable management, installeren van printers, aankoppelen van computers en configureren van de wifi.

Lees verder

Contact

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch ( 079 362 84 84 ) als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wacht niet langer en vraag snel uw vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.

KLANTENWAARDERING

Gemiddeld krijgen we van onze klanten een rapportcijfer 9. Lof van onze klanten is het beste bewijs van onze excellente service. We vragen u daarom achteraf altijd schrijftelijk naar uw ervaringen met ons.

 

NIEUWS BLOG

Verhuizen is een beroep waar je regelmatig nieuwe dingen meemaakt, hieronder delen wij met jouw het laatste nieuws.