Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

OVER ONS

Snel een verhuizing regelen bij Scholte Verhuis Groep

Ons verhuisbedrijf in Zoetermeer laat jou zorgeloos verhuizen. Wij maken niet alleen een perfect aansluitende planning, maar nemen ook de leiding over het hele traject. Scholte Verhuis Groep regelt jouw verhuizing tot in de puntjes. Zo kun jij je concentreren op andere zaken die jouw aandacht verdienen, zoals de school van de kinderen inlichten of afscheid nemen van jouw woning.

Drie disciplines in één

Scholte Verhuis Groep bestaat eigenlijk uit drie verschillende verhuisbedrijven die samen zijn gegaan onder één vlag. Doordat iedere onderneming zijn eigen specialisme bedient, profiteer jij van een complete verhuisservice. Wij hebben alle oplossingen in huis om een maatwerk verhuizing te regelen. Zet voor een ontspannen verhuistraject onze vakmannen bijvoorbeeld ook in voor het uitpakken van verhuisdozen of de opleverschoonmaak.

Natuurlijk denken wij mee

Sommige dingen vinden wij bij Scholte Verhuis Groep vanzelfsprekend wanneer we een verhuizing regelen. Verhuisdozen zijn bijvoorbeeld altijd gratis, daar hoef jij je niet meer druk over te maken. Daarnaast stellen wij per verhuizing eenmalig een gratis boedelbak beschikbaar. Zo kun je kleine spullen of bouwmaterialen gemakkelijk op en neer brengen.

Wij verhuisden jouw oma nog

Al meer dan honderd jaar brengt het gecertificeerde personeel van Zaat alle soorten particuliere verhuizingen tot een goed einde. Iedere doelgroep heeft zijn eigen behoeften en de maatwerk verhuizing wordt afgestemd op individuele wensen. Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in seniorenverhuizingen en nemen de tijd en aandacht om een anders stressvol traject in een vlekkeloze procedure te transformeren.

Tipker worldwide

Zorgeloos de wereld over

Als jij emigreert naar een ander land heb je wel wat anders aan je hoofd dan spullen verhuizen. Tipker draait zijn hand niet om voor grote internationale verhuizingen, of je nou naar een ander continent trekt of naar een van onze buurlanden verhuist. Wij nemen de regie over het traject en zorgen dat jij op je gemak afscheid kunt nemen van jouw huis en land.

Geen klus te groot

Scholte Verhuis Groep staat bekend om zijn daadkracht. Onze vakmannen hebben alle belangrijke certificeringen op hun naam staan en steken graag de handen uit de mouwen om jouw bedrijfsverhuizing te regelen. Wij weten van wanten en gaan geen uitdaging uit de weg.