Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

Internationaal verhuizen

Zorgeloos emigreren met een internationaal verhuisbedrijf

Verhuizen naar het buitenland heeft heel wat voeten in de aarde. Het is voor velen lastig het overzicht te houden in het oerwoud van vergunningen en verzekeringen. Een internationaal verhuisbedrijf als Scholte Verhuis Groep draait zijn hand niet om voor dit soort trajecten. Ons fullservice verhuisbureau draait op een internationaal netwerk en weet exact wat er moet gebeuren. Jij hoeft alleen nog aan jouw handbagage te denken.

Vandaag Amsterdam, morgen New York

Wij zorgen dat jouw internationale verhuizing tot in de puntjes geregeld is. Ons mondiale netwerk levert overal ter wereld verhuizingen op maat. Scholte Verhuis Groep is al meer dan honderd jaar actief in de verhuisbranche en werkt alleen met zorgvuldig geselecteerde partners. Uiteraard begeleidt jouw vertrouwde contactpersoon het hele traject en overdracht aan onze lokale partner.

Laat dat maar aan ons over

Neem afscheid van vrienden en familie, bereid de kinderen voor en regel praktische zaken zoals scholing en werk. Als je ons internationale verhuisbedrijf inschakelt, hoef je je over het verhuizen zelf niet meer druk te maken. Je kunt alles uit handen geven, van dozen inpakken tot het regelen van douanepapieren. Zo hoef jij je alleen nog maar te concentreren op jouw nieuwe leefomgeving.

Een internationaal verhuisbedrijf op maat

Uiteraard denken wij altijd met jou mee in tijd- en kostenbesparingen. Kies bijvoorbeeld voor verzending in groepage om de kosten te drukken. Wij bundelen jouw lading dan met meerdere zendingen. Ons internationale verhuisbedrijf verstuurt jouw huisraad zoals jij dat wil, of het nou per vliegtuig, vrachtwagen of zeecontainer is.

Een internationaal verhuisbedrijf houdt niet alleen rekening met het verhuizen van jouw spullen, maar regelt ook de juiste vergunningen.

Een succesvolle emigratie start met een internationaal verhuisbedrijf dat van wanten weet. Onze ervaren verhuizers zorgen dat jouw verhuistraject op rolletjes loopt.

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

 

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wacht niet langer en vraag snel uw vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.