Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

SVG Opslag Services

 
 
 

Veilig en flexibel opslaan met de opslagservices van Scholte Verhuis Groep

Onze professionele opslagruimtes zijn er op ingericht om uw spullen veilig en droog op te slaan en voldoen aan alle voorwaarden van de Erkende Verhuizers. Onze gecertificeerde verhuizers van SVG Euromovers halen alles bij u op en leveren op afroep weer bij u af.

Inventaris opslag en beheer

SVG heeft een praktische oplossing voor het beheer van uw bedrijfsinventaris. Wij halen uw spullen op, registreren ieder item in ons digitaal tracking tool en slaan het op in ons beveiligde magazijn. 

Lees verder

Archiefopslag

Laat uw archief door SVG opslaan en AVG-compliant beheren. Wij managen archieven van enkele dozen tot containers vol. Alle dossiers worden zorgvuldig geregistreerd, gedigitaliseerd, verzegeld en zijn direct opvraagbaar.

Lees verder

Digitaal Opslagbeheer

SVG is uw partner in Zuid-Holland als u op professionele wijze uw archief wilt laten digitaliseren. Altijd direct toegang tot uw bedrijfsdocumenten.

Lees verder

Palletopslag

Sla uw voorraad, inventaris, archief of losse goederen op in het magazijn van SVG in Zoetermeer. Tijdelijk of permanent. Het maakt niet uit wat u wilt opslaan, bij ons vindt u altijd een opslag met de goede afmetingen.

Lees verder

Containeropslag

Wilt u een opslagcontainer huren of zeecontainer huren? Wij plaatsen de opslagcontainer op de door u aangewezen locatie en halen deze op wanneer het u uitkomt. 

Lees verder

Contact

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch ( 079 362 84 84 ) als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wacht niet langer en vraag snel uw vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.

KLANTENWAARDERING

Gemiddeld krijgen we van onze klanten een rapportcijfer 9. Lof van onze klanten is het beste bewijs van onze excellente service. We vragen u daarom achteraf altijd schrijftelijk naar uw ervaringen met ons.

 

NIEUWS BLOG

Verhuizen is een beroep waar je regelmatig nieuwe dingen meemaakt, hieronder delen wij met jouw het laatste nieuws.


Notice: Undefined index: thumbnail_overlay_hover_opacity in /home/svgeuromov/domains/svg-euromovers.nl/public_html/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/widgets/post-carousel/post-carousel.php on line 324