Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

100% Duurzaam verhuizen

Met SVG verhuist u 100% duurzaam en draagt u bij aan een beter milieu.

Samen met onze leveranciers en medewerkers werken we succesvol aan minder afval, minder CO2 uitstoot en slimmere processen.

Duurzaam verhuizen

Draag bij aan ons milieu en verhuis duurzaam met SVG. Wij verzorgen iedere verhuizing met de minst mogelijk milieubelasting. Met oog voor transport, verpakking en afval. Al sinds 2014 zijn we daarom ‘ISO14001’ gecertificeerd: het erkende milieumanagementsysteem. Onderdeel van dit milieumanagementsysteem is een zogenaamd milieuaspectenregister. Daarin zijn de volgende aspecten vastgelegd: Afval, als significant aspect (naast bijvoorbeeld brandstof en elektriciteitsgebruik). Verpakkingsmaterialen en afvalstromen, als specifiek monitoringsaspect. Interne audits op voortgang, als keuringsaspect.

100% Elektrisch Verhuizen

Uniek! Milieuvriendelijk verhuizen in Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam of elders in Zuid-Holland? Dat kan met onze 100% elektrische verhuiswagens. Hiermee voorkomt u verspilling van fossiele brandstoffen en de vervuiling van uw omgeving door CO2. Onze traditionele vrachtwagens rijden met een moderne EURO6 motor op Biodiesel. Deze motoren zijn geoptimaliseerd op een laag brandstofverbruik en hebben daarmee ook een lage CO2-emissie door toepassing van reductietechnologieën en filters. Het energieverbruik en de CO2-uitstoot wordt nog verder verminderd door een slimmere integratie van het voertuig met trailer en opbouw en ICT hulpmiddelen voor een beter rijgedrag.

Duurzaam verpakken

Bij duurzaam verhuizen hoort zo min mogelijk afval. En zeker geen afvalplastic. Voor verpakkingsmaterialen geldt dat wij uitsluitend materialen inzetten die zijn gemaakt van duurzaam gerecyclede grondstoffen. Alle benodigde beschermingsmaterialen zoals dekens en (noppen)folies hebben een duurzame herkomst. Voor bescherming van breekbare spullen maken we gebruik van biologisch afbreekbaar papier. Het vastzetten van beschermingsmaterialen vindt bovendien ook zoveel mogelijk plaats met herbruikbaar elastiek in plaats van bijvoorbeeld ‘tape’. Voor maatwerkverpakkingen geldt ook dat wij actief werken aan het hergebruik van verpakkingsmaterialen. Voor kunst wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van herbruikbare standaard kunstkisten. In geval van maatwerk bekistingen wordt weer uitsluitend gebruik gemaakt van duurzaam ISPM-hout.

Duurzame verhuisdozen

Wij werken standaard met herbruikbare en van gerecyclede kunststof gemaakte ‘EuroMove boxen’. Dé duurzame vervanger van de kartonnen verhuisdoos. Op die manier wordt onnodig gebruik (en achterblijven) van kartonnen dozen voorkomen. Deze sterke boxen zijn onbeperkt houdbaar, inzetbaar, stapelbaar verrijdbaar en gemakkelijk in het gebruik. Wanneer u kiest voor kartonnen verhuisdozen, bieden wij uitsluitend de zogeheten ‘autolockdoos’ aan. Deze doos gaat aanzienlijk langer mee dan een standaard verhuisdoos en is gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

Gooi niets weg

Veel apparatuur en meubelen bevat delen die gerecycled kunnen worden. Denk aan drogers, koelkasten en tv’s. Gooi je dit soort apparatuur in de container dan kunnen er schadelijke stoffen vrijkomen. Veel gemeentes beschikken over een recycle centrum waar je huishoudelijke apparaten kunt inleveren. Als alternatief kunt u spullen die u tijdelijk niet nodig heeft voor een schappelijk bedrag bij SVG opslaan.

ISO 14001 Keurmerk

Als u opzoek bent naar een verhuisbedrijf dat duurzaam bezig is kunt u het beste kijken naar het ISO 14001 keurmerk. Bedrijven met dit keurmerk gaan bewuster met het milieu om. Deze bedrijven worden door het ISO (International Organization for Standardization) gekeurd op milieumanagement.

CO2 Neutraal Verhuizen

Omdat we zowel u als de volgende generaties een zorgeloze verhuizing willen bezorgen, verhuist u met SVG CO2 neutraal. Dit betekent dat we de CO2 uitstoot die tijdens uw verhuizing ontstaat, volledig compenseren. We doen dit samen met alle andere Erkende Verhuizers in een Cookstoveproject in Rwanda.

Hergebruik en gescheiden inzamelen van restproducten

Bij zakelijke verhuizingen faciliteren wij een gescheiden inzameling op locatie. Daarbij maken we gebruik van biologisch afbreekbare afvalzakken en gerecyclede inzamelbakken. Via de verhuisinstructies en mobiele informatiezuilen wijzen we uw medewerkers op deze inzamelingsmogelijkheden. Ingezamelde herbruikbare materialen zetten we opnieuw in. Het definitief af te voeren materiaal gaat naar uitsluitend naar erkende en gecertificeerde afvalverwerkingsbedrijven die de materialen geschikt maken als grondstoffen voor nieuwe producten.

Duurzame schoonmaak

Het schoon opleveren van uw bedrijf of huis kan met SVG op een duurzame manier. Wij werken met natuurlijke en biologisch afbreekbare middelen zoals groene zeep, soda en azijn. En we vermijden plastic afval door gebruik van navulbare verpakkingen. Voor hardnekkig vuil zetten we een stoomreiniger in.

Pendelbus, elektrische scooters en bakfietsen

Medewerkers die zich gedurende opdrachten verplaatsen tussen dicht bijeen gelegen locaties, krijgen de beschikking over elektrische scooters, fietsen en/of bakfietsen waarmee zij hun verplaatsingen emissieloos kunnen doen, alsmede (beperkt) spullen kunnen meenemen. Het woon-werkverkeer van onze medewerkers van en naar de stad, leidt ook tot een fors aantal vervoersbewegingen. Wij vragen onze medewerkers daarom nadrukkelijk gebruik te maken van het OV en zetten bij projecten een pendelbus in voor medewerkers vanuit onze hoofdvestiging om extra vervoersbewegingen te voorkomen.

Uiteraard beschikken onze ervaren experts over alle benodigde certificeringen, zoals de ISO-9001 en -14001 norm, VCA of BHV.

LEES MEER OVER ONZE CERTIFICERING

Contact

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch ( 079 362 84 84 ) als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wacht niet langer en vraag snel uw vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie. Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.

KLANTENWAARDERING

Gemiddeld krijgen we van onze klanten een rapportcijfer 9. Lof van onze klanten is het beste bewijs van onze excellente service. We vragen u daarom achteraf altijd schrijftelijk naar uw ervaringen met ons.

 

NIEUWS BLOG

Verhuizen is een beroep waar je regelmatig nieuwe dingen meemaakt, hieronder delen wij met jouw het laatste nieuws.