Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

SVG Verhuisbedrijf Zaat

 
 
 

Verhuisbedrijf Zaat uit Voorburg is voor velen een vertrouwd begrip. 

We hebben meer dan 100 jaar expertise. Onze naam is inmiddels veranderd in SVG, maar de service niet. Leg vandaag nog een verhuisdatum vast.

Uw verhuizing start bij verhuisbedrijf Zaat

Verhuisbedrijf Zaat verzorgt al generaties lang alle soorten particuliere verhuizingen. Ons personeel weet precies hoe ze uw verhuizing in goede banen moeten leiden. In 2007 bundelde Zaat zijn krachten met collegabedrijven Scholte Verhuis Groep en Tipker en ging het verder als Scholte Verhuis Groep. Uiteraard verandert er niets aan de service die u van ons gewend bent.

U kent Zaat al meer dan honderd jaar

Als één van de oudste verhuisbedrijven van Nederland is Zaat voor vele ouderen een verankerd begrip. Grote kans dat wij uw oma nog verhuisden toen zij haar eerste woning betrok. Veel ouderen zijn hun leven lang trouwe klanten gebleven en schakelen ons graag weer in voor een volgende verhuizing. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in seniorenverhuizingen en weten exact hoe we dit soort projecten op touw moeten zetten.

Fullservice verhuizingen

Voorkom stress door jouw verhuizing te regelen bij Zaat. Wij inventariseren de wensen en stellen vervolgens een verhuizing op maat samen. Hierbij kun je gebruikmaken van vele extra diensten, zoals een handyman om de tv aan de muur te bevestigen en schilderijen op te hangen. Zo kunt u in alle rust settelen in uw nieuwe leefomgeving.

Alle oplossingen in huis

De lift kapot? Geen probleem. Wij regelen een verhuislift om uw spullen veilig naar boven te takelen. Zaat werkt oplossingsgericht en handelt ad hoc. Ons verhuisbedrijf heeft alle moderne apparatuur in huis om uw verhuizing tot een goed einde te brengen.

Persoonlijke service

Wij verhuizen samen met u en zorgen ervoor dat uw spullen zorgvuldig van A naar B worden gebracht. Onze klanten zijn meer dan een nummer voor ons. Wij kennen iedereen bij naam en zorgen dat er steeds één aanspreekpunt is. Zaat is nooit te beroerd om mee te denken met zijn klanten. Wist u bijvoorbeeld al dat u gratis een boedelbak mee kunt nemen om wat extra spullen op en neer te brengen?

Uiteraard beschikken onze ervaren experts over alle benodigde certificeringen, zoals de ISO-9001 en -14001 norm, VCA of BHV.

LEES MEER OVER ONZE CERTIFICERING

Contact

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch ( 079 362 84 84 ) als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wacht niet langer en vraag snel uw vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.

KLANTENWAARDERING

Gemiddeld krijgen we van onze klanten een rapportcijfer 9. Lof van onze klanten is het beste bewijs van onze excellente service. We vragen u daarom achteraf altijd schrijftelijk naar uw ervaringen met ons.

 

NIEUWS BLOG

Verhuizen is een beroep waar je regelmatig nieuwe dingen meemaakt, hieronder delen wij met jouw het laatste nieuws.


Notice: Undefined index: thumbnail_overlay_hover_opacity in /home/svgeuromov/domains/svg-euromovers.nl/public_html/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/widgets/post-carousel/post-carousel.php on line 324