Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

EXTRA DIENSTEN

De verhuisdozen zijn gewoon gratis

Als je een verhuistraject uitbesteedt bij Scholte Verhuis Groep hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Wij ontfermen ons over een vlekkeloze verhuizing. Ons fullservice verhuisbureau is uitgerust met hightech apparatuur en werkt met professionele vakmannen. Daarnaast bieden we tal van extra diensten aan. Zo zijn de verhuisdozen gratis. Dat vinden wij heel normaal.

Tijd voor een fijn afscheid

Een verhuizing is voor de meesten een ingrijpende gebeurtenis in hun leven die veel tijd en energie kost. Wij zijn er om dit traject te vergemakkelijken. Schakel onze verhuismannen bijvoorbeeld in voor het in- en uitpakken van de huisraad. Zo kun jij afscheid nemen van jouw huis en buurt en voelt de nieuwe woning meteen wat meer als thuis.

Wat kan er weg?

Bij een verhuizing naar het buitenland kun je vaak niet alles meenemen. Hetzelfde geldt voor verhuizing van een complete woning naar een appartement. De verhuizers van Scholte Verhuis Groep helpen je graag deze overtollige huisraad weg te werken. Wij brengen jouw spullen op verzoek naar de stort of naar een kringloopwinkel. Wat jij het fijnste vindt.

Maak gebruik van een handyman

Jij hoeft bij Scholte Verhuis Groep echt nergens meer aan te denken. Zet bijvoorbeeld een handyman in om van jouw nieuwe woning zo snel mogelijk een thuis te maken. Hij hangt tv’s, lampen en schilderijen snel en vakkundig op en zorgt ervoor dat lelijke kabeltjes slim weggewerkt worden.

Laat ook de opleverschoonmaak aan ons over

Verhuizen is al genoeg gedoe. Laat daarom de opleverschoonmaak van jouw woning gerust aan ons over. Jouw huis wordt piekfijn opgeleverd en voldoet aan alle eisen van de nieuwe bewoner of woningbouw. Natuurlijk zorgen wij er ook graag voor dat jouw nieuwe woning ontdaan is van al het verhuisstof.

Niet alleen gratis verhuisdozen

Wij denken altijd met jou mee. Profiteer bij Scholte Verhuis Groep niet alleen van gratis verhuisdozen, maar ook van een gratis boedelbak. Handig om zelf snel wat spullen op en neer te brengen op de verhuisdag zelf of wellicht wil je wel wat gereedschap vervoeren.

Het maakt niet uit waarvoor je ons in wilt zetten, wij zorgen dat het in orde komt. Of het nou gaat om gratis verhuisdozen of een opleverschoonmaak.