Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

SVG Kunstverhuizing

 
 
 

Uw kunstverhuizing is bij SVG in goede handen. 

Wij beschikken over een team speciaal opgeleide en ervaren art handlers, kunnen maatkratten maken en hebben ervaring met veilig verplaatsen van grote stukken.

Kunst verhuizen is een vak apart

Want kunst is kostbaar, of dat nu gaat om de financiële waarde of emotionele waarde. Vaker nog is kunst onvervangbaar, wat het nog belangrijker maakt dat kunst verhuizen goed gebeurt.
Zaak is om elk object op een geschikte manier te verpakken. Zo moeten schilderijen blijven ademen en tegelijkertijd goed beschermd worden tegen krassen of stoten. Maar ook bijzondere objecten als kroonluchters, beelden of spiegels verdienen de juiste aandacht én zorg om de overtocht veilig te maken. Bijvoorbeeld door een op maat gemaakte krat of kist, waardoor we er zeker van zijn dat er niks kan gebeuren.

In veel bedrijven en instellingen is kunst of antiek aanwezig

Vaak zeer kostbare en unieke kunstwerken. Dit vereist een speciale aanpak. De crux van een kunstverhuizing is de verpakking van de kunst. Dit dient uiterst vakkundig te gebeuren. Hiervoor heeft SVG een speciale verpakkingsafdeling met een groot arsenaal aan verpakkingsmaterialen. Onze medewerkers gaan dagelijks om met zeer kostbare zaken en weten hoe ze om moeten gaan met staande klokken, schilderijen, beelden of barometers. Daarnaast is ons materiaal berekend op afwijkende afmetingen en gewichten en kunnen wij u ook op lastig bereikbare locaties van dienst zijn. Om er zeker van te zijn dat de verhuizing van kunst goed gebeurt, is een aantal verhuizers bij SVG opgeleid tot Art Handler. Een Art Handler is een verhuizer die alles heeft geleerd over het inpakken van bijzondere materialen. Hij weet precies welke materialen hij het beste kan gebruiken om schilderijen en andere kunstvoorwerpen veilig in te pakken. Hoe goed onze verhuizers ook zijn in ons werk, een ongeluk zit in een klein hoekje. Om die reden is het van belang dat we van tevoren weten dat we kunst of andere bijzondere voorwerpen verhuizen. Dan zorgen wij dat we verhuizers met de juiste opleiding op de klus zetten en maken we de verzekering in orde. Volgens de algemene voorwaarden zijn kunstvoorwerpen verzekerd als onderdeel van de inboedel. Is uw kunstcollectie meer dan €20.000,- waard? Dan sluiten we een aanvullende verzekering af.

100% Elektrisch Verhuizen

Uniek! Milieuvriendelijk verhuizen in Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam of elders in Zuid-Holland? Dat kan met onze 100% elektrische verhuiswagens. Hiermee voorkomt u verspilling van fossiele brandstoffen en de vervuiling van uw omgeving door CO2.
Daarnaast voldoet SVG aan alle kwaliteitseisen die benoemd zijn binnen de ISO-14001-milieunorm.

Certificering en predikaateading

Uw kostbaar bezit is in veilige handen bij onze verhuisservice. De SVG-vakmannen werken planmatig en voldoen aan alle belangrijke kwaliteitscriteria. Onze diensten worden regelmatig getoetst aan wet- en regelgeving. Wij zijn onder meer gekwalificeerd met de ISO-9001-norm (kwaliteit), de ISO 14001-norm (milieu) het keurmerk voor Erkend Verhuizer (EV) en het keurmerk voor Erkend Project Verhuizer (EPV).

International Move

A well handled relocation is the first step to successful integration into your new environment. SVG is part of the Euromovers Network, we are at home across the globe. The Euromovers network comprises more than 70 experienced and reliable moving companies, located in Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Spain, Switzerland and the United Kingdom, and beyond the European Union in the United States, Australia, the Russian Federation, China and numerous other countries.
Together with our partners we provides a full range of moving activities and ancillary services such as domestic and international household goods moving, business & project moving, short- and long-term storage, facility and logistic services, special transport and specialized crating of high value items.

Geruisloos verhuizen, rustig doorwerken met SVG Euromovers

Een ervaren projectleider regelt uw complete verhuizing, van de offerte t/m de eindcontrole. Bovendien draagt de projectleider zorg voor de aansturing van andere externe partijen. Wij verzorgen alle verhuismaterialen, van verhuisdoos tot rolcontainer. U kunt zelf inpakken of dat door onze professionals laten doen. Met ons coderingssysteem staan uw spullen op de nieuwe locatie exact zoals u ze achterliet. De aanleg van uw ICT-systeem, het (de)monteren van meubelen of het vervoer van uw kunstcollectie?
Wij hebben alle specialisten in huis en zij staan tot uw dienst door hun expertise en ervaring bent u zeker van een succesvolle project verhuizing. Alles is mogelijk, of u nu tijdelijke opslag voor uw meubilair nodig heeft of uw computersystemen wilt laten verhuizen.
Wij bieden maatwerkoplossingen voor al uw wensen.

Heldere afspraken en planning

Onze verhuizingen verlopen altijd volgens een draaiboek. Hierin leggen we samen, vooraf, elke stap van uw verhuisproject vast. U weet waar u aan toe bent en pas als u helemaal tevreden bent, is ons werk klaar.
Dankzij onze jarenlange ervaring met grote en complexe zakelijke verhuizingen, komt onze adviseur met u snel tot een gedetailleerd plan van aanpak. Inclusief levertijden van meubels, bouwactiviteiten en andere afhankelijkheden. Uw verhuizing is in goede handen, uw medewerkers ervaren tijdens de verhuizing minimaal onrust en verstoring van hun dagelijkse routine.

Specialistische verhuizinging

SVG Euromovers heeft ervaring met specialistische verhuizingen zoals bibliotheek- of laboratoriumverhuizingen, verhuisprojecten bij zorginstellingen, verzorgingshuizen en ziekenhuizen, ICT verhuizingen, kunst en antiekverhuizingen, kantoorverhuizingen en winkelverhuizingen.

Veiligheid

Bij Scholte Verhuis Groep staat uw veiligheid alsmede die van onze eigen medewerkers centraal. Medewerkers dragen daarom bedrijfskleding ter herkenning en kunnen zich te allen tijde legitimeren. Onze zorgvuldige manier van werken is beloond met het VCA-certificaat. Al onze projectleiders en voorman projectverhuizers zijn BHV’ers. Zij weten direct hoe te handelen bij eventuele veiligheidsrisico’s. Onze verhuizers beschikken over een verklaring omtrent gedrag (VOG-NP) en hebben een verklaring getekend voor geheimhouding en vertrouwelijkheid.

Uiteraard beschikken onze ervaren experts over alle benodigde certificeringen, zoals de ISO-9001 en -14001 norm, VCA of BHV.

LEES MEER OVER ONZE CERTIFICERING

Contact

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch ( 079 362 84 84 ) als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wacht niet langer en vraag snel uw vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.

KLANTENWAARDERING

Gemiddeld krijgen we van onze klanten een rapportcijfer 9. Lof van onze klanten is het beste bewijs van onze excellente service. We vragen u daarom achteraf altijd schrijftelijk naar uw ervaringen met ons.

 

NIEUWS BLOG

Verhuizen is een beroep waar je regelmatig nieuwe dingen meemaakt, hieronder delen wij met jouw het laatste nieuws.