Erkende Project Verhuizers

EPV (Erkende Project Verhuizers)

EPV (Erkende Project Verhuizers)

Zekerheid op bedrijfsniveau

Zakelijke verhuizingen zijn logistiek gecompliceerder dan particuliere verhuizingen. Economische belangen zijn veel groter. Daarom heeft een aantal Erkende Verhuizers, waaronder Scholte Verhuis Groep (S.V.G) B.V., zich gespecialiseerd in projectverhuizingen.

Keurmerk EPV

Gezamenlijk voeren zij het keurmerk Erkende Project Verhuizers door dit keurmerk bent u verzekerd van een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Denkende aan pro-activiteit, service, verzekeringen, garanties en veiligheid.

Zakelijk verhuizen zonder zorgen

Verhuizen is leuk werk als het je vak is maar voor u is het een totale verstoring van alles, waarmee uw bedrijf of organisatie bezig wil zijn. Daarom is een Erkende Project Verhuizer er alles aangelegen om de verhuizing voorspoedig te laten verlopen en te zorgen voor een efficiënte start op uw nieuwe locatie.

Het keurmerk Erkende Project Verhuizer is net als het keurmerk Erkende Verhuizer een zogeheten branchekeurmerk. Waardoor de eisen dit van branchekeurmerk EPV toe zien op kwaliteit vanuit de belangen van de opdrachtgever. Door een derde partij is het systeem onderworpen aan een objectieve en onafhankelijke besluitvorming en zijn de eisen goed toetsbaar.

Parapluwerking eisen

De verhuizer die dit keurmerk gebruikt bij aanbestedingen geeft hiermee  aan dat alle werkzaamheden in relatie tot het voorwerp van de opdracht worden uitgevoerd overeenkomstig de in het keurmerk omschreven eisen.

De eisen van het keurmerk zijn:
• kwaliteit
• zekerheid
• veiligheid
• milieu
• gezondheid en
• maatschappelijk verantwoord ondernemerschap

Reglement EPV

U kunt dit reglement hier downloaden. Let op: het reglement vermeldt de ook aanduiding PPV Professionele Project Verhuizers. Deze afkorting werd tot maart 2016 gebruikt werd om de kwaliteit en specialisatie aan te duiden.
Naast de kwaliteitseisen voortvloeiend uit het EPV-keurmerk hanteren Erkende Project Verhuizers ook:
• Algemene Voorwaarden voor Bedrijfsverhuizingen 2009 (UK)
• Algemene Voorwaarden voor Handymandiensten 2015 (UK)