Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

EUROMOVERS

EUROMOVERS Uw partner voor elke verhuizing

Euromovers Nederland bv maakt deel uit van het internationale netwerk van Euromovers International. Dit netwerk bestaat uit hoog gekwalificeerde en betrouwbare verhuisondernemingen in heel Europa, de VS, Rusland, China, Australië en Nieuw Zeeland. In Nederland is elk postcodegebied vertegenwoordigd, zodat ook bij uw bedrijf in de buurt een Euromover vestiging te vinden is.

De kracht van Euromovers bestaat uit de bundeling van expertise van verschillende internationaal opererende bedrijven. Voor u betekent het dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards en kwaliteitseisen. Met Euromovers is er altijd een bedrijf dat uw lokale situatie kent, maar ook een bedrijf dat bekend is met de situatie waar naar toe verhuisd wordt.

Het voordeel van Euromovers  is dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards en kwaliteitseisen. Vanzelfsprekend zijn Euromovers Erkende Verhuizers. En met Euromovers is er altijd een bedrijf bij u in de buurt dat uw lokale situatie kent. Verhuist u naar het buitenland? Dan heeft u met Euromovers een hele zorg minder. Door het internationale netwerk staan wij u waar dan ook ter wereld bij met onze lokale experts.

Aantal aangesloten leden (internationaal): >100

Continuïteitsgarantie: financieel onafhankelijk
Aangesloten Nederlandse vakorganisaties: Erkende Verhuizers
Internationale organisaties: HHGFAA, NEVIM, FIDI

Leden van Euromovers staan onder voortdurend toezicht en kwaliteitscontrole. Euromovers voldoen aan de ISO9001:2000 norm, beschikken allen over VCA certificaat. Zij staan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Containeropslag

Leden van Euromovers staan onder voortdurend toezicht van kwaliteitscontrole. Alle Euromovers zijn lid van de Organisatie van Erkende Verhuizers. Ze voldoen aan de ISO 9001:2008 norm en beschikken allen over het VCA certificaat. Zij staan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. De kwaliteit, financiële stabiliteit en toegevoegde waarde wordt gewaarborgd door het interne controlesysteem dat jaarlijks gemonitord wordt.

Het selectiebeleid van Euromovers is er op gericht dat de activiteiten en specialiteiten van de individuele groepsleden complementair aan elkaar zijn. Hierdoor is een unieke formule ontstaan met een potentieel dat aan alle mogelijke wensen van de klanten voldoet. Dit maakt Euromovers tot een partner bij uitstek voor omvangrijke "corporate accounts'.

Een verhuistraject bij Scholte Verhuis Groep is altijd perfect geregeld. Daarnaast profiteer je van het grote netwerk van Euromovers. Zo wordt jouw verhuizing in goede banen geleid.