Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

SVG Tipker World Wide

 
 
 

Verhuisbedrijf Tipker is de erkende verhuizer uit Voorschoten en voor velen een vertrouwd begrip bij internationaal verhuizen.

Laat Tipker uw verhuizing naar het buitenland verzorgen.

Tipker regelt uw internationale verhuizing vakkundig.

Verhuisbedrijf Tipker richt zich op professionele internationale verhuizingen en is een gevestigde naam in de verhuiswereld. Samen met onze Euromovers Partners verzorgen wij overal ter wereld verhuizingen op maat. Het mondiale netwerk is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde partners met een moderne en efficiënte aanpak. Laat dat maar aan ons over.

Vandaag in Berlijn, morgen in Hongkong

Verhuis zorgeloos naar het warme zuiden of zelfs naar de andere kant van de oceaan. Tipker snapt dat landsgrenzen vervagen en speelt hier adequaat op in. Maak u niet druk over douanepapieren en invoerregelingen. Wij handelen alle formaliteiten af, zodat u u alleen nog maar hoeft te concentreren op uw nieuwe leefomgeving.

Persoonlijke begeleiding

Bereid de kinderen maar voor en neem afscheid van vrienden en familie. Wij zorgen voor de rest. Er is één contactpersoon verantwoordelijk voor uw overstap en dat maakt het traject wel zo overzichtelijk. Uw Tipker aanspreekpersoon fungeert tevens als intermediair bij de overdracht aan lokale agenten.

Ter land, ter zee en in de lucht

Tipker inventariseert altijd welke tijd- en kostenbesparingen er gemaakt kunnen worden per vervoersmethode. Kies een pakket dat optimaal aansluit bij uw wensen. Verstuur uw huisraad in groepage voor een zo voordelig mogelijk kostenplaatje. Uw lading wordt dan gebundeld met meerdere zendingen. Liever optimale controle over het hele verzendproces? Verstuur dan uw inboedel met een privévracht per vliegtuig, vrachtwagen of zeecontainer.

Uiteraard beschikken onze ervaren experts over alle benodigde certificeringen, zoals de ISO-9001 en -14001 norm, VCA of BHV.

LEES MEER OVER ONZE CERTIFICERING

Contact

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch ( 079 362 84 84 ) als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wacht niet langer en vraag snel uw vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.

KLANTENWAARDERING

Gemiddeld krijgen we van onze klanten een rapportcijfer 9. Lof van onze klanten is het beste bewijs van onze excellente service. We vragen u daarom achteraf altijd schrijftelijk naar uw ervaringen met ons.

 

NIEUWS BLOG

Verhuizen is een beroep waar je regelmatig nieuwe dingen meemaakt, hieronder delen wij met jouw het laatste nieuws.


Notice: Undefined index: thumbnail_overlay_hover_opacity in /home/svgeuromov/domains/svg-euromovers.nl/public_html/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/widgets/post-carousel/post-carousel.php on line 324