Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

SVG Erkend Project Verhuizer

 
 
 

Zakelijke verhuizingen zijn logistiek gecompliceerder dan particuliere verhuizingen. 

Economische belangen zijn veel groter. Daarom heeft een aantal Erkende Verhuizers, waaronder Scholte Verhuis Groep (S.V.G) B.V., zich gespecialiseerd in zakelijke projectverhuizingen.

Zekerheid op bedrijfsniveau

Zakelijke verhuizingen zijn logistiek gecompliceerder dan particuliere verhuizingen. Economische belangen zijn veel groter. Daarom heeft een aantal Erkende Verhuizers, waaronder Scholte Verhuis Groep (S.V.G) B.V., zich gespecialiseerd in projectverhuizingen.

Keurmerk EPV

Gezamenlijk voeren zij het keurmerk Erkende Project Verhuizers door dit keurmerk bent u verzekerd van een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Denkende aan pro-activiteit, service, verzekeringen, garanties en veiligheid.

Zakelijk verhuizen zonder zorgen

Verhuizen is leuk werk als het je vak is maar voor u is het een totale verstoring van alles, waarmee uw bedrijf of organisatie bezig wil zijn. Daarom is een Erkende Project Verhuizer er alles aangelegen om de verhuizing voorspoedig te laten verlopen en te zorgen voor een efficiënte start op uw nieuwe locatie.

Het keurmerk Erkende Project Verhuizer is net als het keurmerk Erkende Verhuizer een zogeheten branchekeurmerk. Waardoor de eisen dit van branchekeurmerk EPV toe zien op kwaliteit vanuit de belangen van de opdrachtgever. Door een derde partij is het systeem onderworpen aan een objectieve en onafhankelijke besluitvorming en zijn de eisen goed toetsbaar.

Parapluwerking eisen

De verhuizer die dit keurmerk gebruikt bij aanbestedingen geeft hiermee  aan dat alle werkzaamheden in relatie tot het voorwerp van de opdracht worden uitgevoerd overeenkomstig de in het keurmerk omschreven eisen.

De eisen van het keurmerk zijn:
kwaliteit
zekerheid
veiligheid
milieu
gezondheid en
maatschappelijk verantwoord ondernemerschap

Reglement EPV

U kunt dit reglement hier downloaden. Let op: het reglement vermeldt de ook aanduiding PPV Professionele Project Verhuizers. Deze afkorting werd tot maart 2016 gebruikt werd om de kwaliteit en specialisatie aan te duiden.

Naast de kwaliteitseisen voortvloeiend uit het EPV-keurmerk hanteren Erkende Project Verhuizers ook:
Algemene Voorwaarden voor Bedrijfsverhuizingen 2009 (UK)
Algemene Voorwaarden voor Handymandiensten 2015 (UK)

Contact

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch ( 079 362 84 84 ) als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wacht niet langer en vraag snel uw vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.

KLANTENWAARDERING

Gemiddeld krijgen we van onze klanten een rapportcijfer 9. Lof van onze klanten is het beste bewijs van onze excellente service. We vragen u daarom achteraf altijd schrijftelijk naar uw ervaringen met ons.

 

NIEUWS BLOG

Verhuizen is een beroep waar je regelmatig nieuwe dingen meemaakt, hieronder delen wij met jouw het laatste nieuws.