Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

SVG Erkende Verhuizer

 
 
 

Dit branchekeurmerk is hét keurmerk voor verhuizers. 

Een Erkende Verhuizer moet voldoen aan een groot aantal kwaliteitseisen.

Erkende Verhuizers

Dit branchekeurmerk is hét keurmerk voor verhuizers. Een Erkende Verhuizer moet voldoen aan een groot aantal kwaliteitseisen. Scholte Verhuis Groep (S.V.G.) B.V. dekt deze deels af door de ISO-9001 en VCA certificering.

Voor particuliere klanten is het belangrijk dat de verhuizing plaatsvindt op basis van de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen (AVVV). Deze kunnen alleen aangepast worden in samenspraak met de consumentenbond. Door het daaraan verbonden garantiecertificaat, is de inboedel goed verzekerd tijdens de verhuizing en in de eerste maand in de opslag.

Verhuizen

Een verhuizing is voor veel mensen een stressvolle gebeurtenis. Persoonlijke bezittingen uit handen geven is niet makkelijk. Erkende Verhuizers snappen dit als geen ander. Zij voeren jaarlijks tienduizenden verhuizingen uit. Vriendelijk en deskundig nemen zij al uw zorgen uit handen.

Contact

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch ( 079 362 84 84 ) als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wacht niet langer en vraag snel uw vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.

KLANTENWAARDERING

Gemiddeld krijgen we van onze klanten een rapportcijfer 9. Lof van onze klanten is het beste bewijs van onze excellente service. We vragen u daarom achteraf altijd schrijftelijk naar uw ervaringen met ons.

 

NIEUWS BLOG

Verhuizen is een beroep waar je regelmatig nieuwe dingen meemaakt, hieronder delen wij met jouw het laatste nieuws.