Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

VEILIG VERHUIZEN

De erkende verhuizers van Scholte Verhuis Groep

Jouw verhuizing is bij Scholte Verhuis Groep in goede handen. Onze verhuisservice is bekroond met diverse certificaten die een goed beeld geven van onze veelzijdige dienstverlening. Schakel onze erkende verhuizers niet alleen in voor het verplaatsen van jouw inboedel, maar zet ze bijvoorbeeld ook in voor opslag of archiefbeheer.

Onze service voldoet aan alle kwaliteitseisen

Ervaar optimale kwaliteit bij Scholte Verhuis Groep. Jouw kostbare spullen zijn in veilige handen bij onze verhuisservice. De vakmannen voldoen aan alle belangrijke kwaliteitscriteria en de diensten worden regelmatig getoetst aan wet- en regelgeving. Zo weet je zeker dat onze service aansluit bij jouw wensen. Wij zijn onder meer gekwalificeerd met de ISO-9001-norm en het keurmerk voor Erkende Verhuizers.

Specialistische verhuizingen

Ons verhuisbedrijf is gespecialiseerd in allerlei vormen van bedrijfsverhuizingen. Scholte Verhuis Groep draait zijn hand niet om voor verhuizingen van grote instellingen of zeer specifieke, complexe verhuizingen. Elke soort zakelijke verhuizing valt binnen ons specialisme, of het nou gaat om een bibliotheek- of laboratoriumverhuizing. Onze erkende verhuizers zijn dan ook in het bezit van het keurmerk Professionele Projectverhuizer.

Veilig verhuizen

Bij Scholte Verhuis Groep staat jouw veiligheid alsmede die van onze eigen medewerkers centraal. Medewerkers dragen daarom bedrijfskleding ter herkenning en kunnen zich te allen tijde legitimeren. Onze zorgvuldige manier van werken is beloond met het VCA-certificaat. Daarnaast zijn al onze projectleiders en voorman projectverhuizers BHV’ers. Zij weten direct hoe te handelen bij eventuele veiligheidsrisico’s.

Verminder milieubelasting

Het minimaliseren en compenseren van onder meer CO2-uitstoot staat voor veel bedrijven hoog op de agenda. Dit bespaart niet alleen geld, maar helpt je ook maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Scholte Verhuis Groep werkt met een verbeterprogramma dat belangrijke milieuaspecten in acht neemt. Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen die benoemd zijn binnen de ISO-14001-norm.

Vraag de erkende verhuizers van Scholte Verhuis Groep voor elke soort verhuizing.