Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

ARCHIEFBEHEER

Scholte Verhuis Groep maakt archiefbeheer eenvoudig

Laat jouw archief eenvoudig door ons opslaan en beheren. Wij administreren alle soorten archieven, van pallets vol tot aan enkele dozen. Zo kun jij de waardevolle ruimte in jouw kantoor benutten voor jouw kerntaken. Alle documenten worden zorgvuldig geregistreerd en gedigitaliseerd. Zo weet jij altijd direct wat zich in jouw archief bevindt. Je kunt jouw archieven uiteraard te allen tijde opvragen.

Altijd opvraagbaar

Door middel van onze web based tool zijn jouw archieven overal ter wereld toegankelijk. In overleg met de klant labelen wij de documenten. Dit kan zelfs tot op individueel dossierniveau. Handig voor bijvoorbeeld advocatenkantoren die zo nu en dan specifieke dossiers op willen vragen. In de regio Zuid-Holland werken wij bovendien met spoedbestellingen. Dit houdt in dat wij jouw documenten binnen vier uur bij jou aan de deur leveren.

Beveiligde opslag

Onze medewerkers zijn allemaal zwaargewichten op het gebied van archiefbeheer. Zij kennen het belang van discretie en behandelen jouw archief met de grootst mogelijke zorg. Alles wordt onder ons eigen dak ondergebracht in een beveiligde archiefopslag. Alleen geautoriseerd personeel komt hier door middel van een pincode binnen.

Alleen specialisten

Wij weten exact wat er komt kijken bij gedegen archiefbeheer. Normaliter worden archieven standaard zeven jaar bewaard, maar uiteraard kun je deze looptijd aanpassen naar eigen wens. Contracten beheren wij minimaal dertig jaar. Als de bewaartijd verstrijkt, zorgen wij ook voor de uiteindelijke vernietiging. Vanzelfsprekend vragen wij hiervoor eerst toestemming aan de klant, voordat wij tot actie overgaan.

Archief beheer

Behalve archiefbeheer verzorgen wij ook opslag voor jouw totale bedrijfsinventaris. Handig voor als je werkt met veel seizoensgebonden krachten of tijdelijk moet krimpen.

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

 

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wacht niet langer en vraag snel uw vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.