Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

SVG Thuiswerkplek Beheer

 
 
 

Als werkgever moet u zorgen voor een gezonde en veilige werkplek voor de werknemer. 

Dit geldt ook voor je thuiswerkplek, Als personeel veel thuiswerkt en rsi of andere klachten ontwikkelt, kun je als werkgever zelfs aansprakelijk zijn. SVG verzorgt full service thuiswerkplek beheer en voorkomt aansprakelijkheid.

Thuiswerkplek beheer

Nu veel kantoren toch zo goed als leegstaan, bieden veel bedrijven hun personeel aan ergonomisch kantoormeubilair te lenen of een ­bureaustoel op kosten van de zaak aan te schaffen. We zitten voorlopig nog aan het thuiswerken vast. Er zijn zelfs bedrijven en overheidsinstellingen die al rekening houden met semipermanent thuiswerken. Dat betekent dat de thuiswerkplek een professioneler karakter moet gaan krijgen. Zo houdt u als werkgever we de fysiotherapeut buiten de deur.

ARBO Light

De thuiswerkplek hoeft trouwens niet aan alle regels voor kantoor te voldoen: er geldt een soort ARBO light. De werkkamer op zolder hoeft bijvoorbeeld niet aan een vastgesteld aantal vierkante meters te voldoen. De werknemer heeft ook een ­eigen verantwoordelijkheid.

Inventarismanagement? SVG regelt het!

Goed beheer is het halve werk. Daarom voorzien wij alle onderdelen van de thuiswerkplek van een ‘tag’. Hiermee geven we werkgevers een nauwkeurig, geautomatiseerd inzicht van waar welk meubilair staat. De registratie doen we op een wijze die volledig AVG-compliant is.

Klaar voor het nieuwe werken?

Wanneer het thuiswerken goed is geregeld, kunt u weer vol vertrouwen naar de toekomst kijken. De voorspelling is namelijk dat het hybride model van op kantoor/thuis werken de nieuwe standaard wordt. Met SVG zorgt u nu dus al voor toekomstbestendige (thuis)werkplekken!

Wat kun je van SVG verwachten?

Onze dienstverlening is erop gericht om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Bij het inrichten van thuiswerkplekken kan dat op verschillende manieren: We halen het kantoormeubilair uit het huidige kantoor en plaatsen het bij de medewerkers thuis. Vanuit een centrale opslag bij SVG brengen we het kantoormeubilair naar de medewerkers thuis en richten we de thuiswerkplekken in. Vanuit onze decentrale Euromovers opslaglocaties, verspreid over heel Nederland, brengen wij het kantoormeubilair naar de medewerkers thuis en richten we de thuiswerkplekken in. SVG zorgt altijd voor professioneel beheer van de thuiswerkplekken. Bovendien leveren wij maatwerk. Dus ook als u specifieke eisen hebt voor de inrichting van de thuiswerkplekken, zorgt SVG voor het gewenste resultaat.

Gemotiveerd thuiswerken met SVG

Om medewerkers gemotiveerd thuis te laten werken, hebben ze een professionele thuiswerkplek nodig. Een goed bureau, verstelbare bureaustoel, PC of laptop en andere communicatiemiddelen. Het plaatsen van kantoormeubilair bij werknemers thuis vraagt om vakmensen. De vakmensen van SVG houden rekening met de wensen van de werknemers en plaatsen de meubels snel en vakkundig. Het inrichten van de thuiswerkplek gebeurt bovendien conform de ARBO-richtlijnen.

Logsitieke services van SVG

Wij faciliteren het volledige logistieke proces van de thuiswerkplek. Daarnaast bieden we extra services, bijvoorbeeld door het kantoormeubilair voor het plaatsen schoon te maken. Ook bieden we onderhoud van en mutaties in thuiswerkplekken aan (bijvoorbeeld bij uitdiensttreding van een werknemer). Via managementrapportages geven we inzicht in alle processen, in de voorraad en in het aantal mutaties.

Uiteraard beschikken onze ervaren experts over alle benodigde certificeringen, zoals de ISO-9001 en -14001 norm, VCA of BHV.

LEES MEER OVER ONZE CERTIFICERING

Contact

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch ( 079 362 84 84 ) als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wacht niet langer en vraag snel uw vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.

KLANTENWAARDERING

Gemiddeld krijgen we van onze klanten een rapportcijfer 9. Lof van onze klanten is het beste bewijs van onze excellente service. We vragen u daarom achteraf altijd schrijftelijk naar uw ervaringen met ons.

 

NIEUWS BLOG

Verhuizen is een beroep waar je regelmatig nieuwe dingen meemaakt, hieronder delen wij met jouw het laatste nieuws.


Notice: Undefined index: thumbnail_overlay_hover_opacity in /home/svgeuromov/domains/svg-euromovers.nl/public_html/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/widgets/post-carousel/post-carousel.php on line 324