Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

Opslag

Kies een opslagruimte met ongekende mogelijkheden

De keuken wordt verbouwd, de oplevering van jouw nieuwe woning wordt uitgesteld of jouw bedrijf verhuist tijdelijk naar een kleiner kantoor. Er zijn vele redenen om gebruik te maken van een flexibele opslagruimte. Plaats jouw huisraad, bedrijfsinventaris of archief met een gerust hart in onze beveiligde opslag in Zoetermeer.

Inboedel opslaan

Jouw kind gaat studeren in het buitenland en moet zijn inboedel kwijt of je hebt even geen plek voor de antieke piano van jouw overleden moeder. Meubels die je even niet nodig hebt, kunnen behoorlijk in de weg staan. Scholte Verhuis Groep heeft een opslagruimte waar je de inboedel gemakkelijk op kunt slaan. Toch nog een aantal extra stoelen nodig voor het kerstdiner? Geen probleem, wij maken nauwkeurige inventarislijsten waardoor je op elk moment een meubelstuk op kunt vragen. Wij brengen hem zelfs naar je toe.

Opslag bedrijfsinventaris

Scholte Verhuis Groep heeft een geheel beveiligde opslag waar je jouw bedrijfsinventaris op kunt slaan. Onze medewerkers gaan zeer discreet om met persoonsgegevens. Je zult geen doos met een naam vinden. Wij verdelen de producten op anonieme wijze over de opslagruimte. Hierdoor komt de privacy niet in het geding. Uiteraard is ons systeem er wel op berekend om jouw actuele bedrijfsinventaris op elk gewenst moment op te sporen.

Archiefopslag

Bij het opslaan van jouw archief wil je niet alleen dat de documenten veilig zijn opgeborgen, maar ook dat ze snel gevonden kunnen worden. Wij combineren onze opslagruimte dan ook met archiefbeheer. Door middel van onze web based tool zijn alle archieven overal ter wereld toegankelijk. Zo kun je jouw kostbare kantoorplekken opvullen met medewerkers in plaats van met papierwerk.

In een tijdelijke opslagruimte kun je gemakkelijk overtollige huisraad kwijt.

Scholte Verhuis Groep heeft een flexibele, beveiligde opslagruimte voor diverse doeleinden. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we jouw opslag het beste kunnen faciliteren.

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

 

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denkt mee om u zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen.

Wacht niet langer en vraag nu een vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.