Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

PARTICULIERE OPSLAG

Op een veilige plek jouw inboedel opslaan

Een kind dat van zijn studentenkamer weer tijdelijk thuis komt wonen, de woonkamermeubels die tijdens de verbouwing moeten worden opgeslagen of een huis dat voor de bezichtiging leeggeruimd moet worden. Er zijn vele redenen om jouw inboedel op te willen slaan. Bij Scholte Verhuis Groep kun je terecht voor zowel kortstondige als langdurige opslagmogelijkheden.

Voor alle spullen een opslagruimte

Sla jouw totale inboedel bij Scholte Verhuis Groep op voor een periode naar jouw keuze. Denk hierbij aan meubels, antiek en kunst. Onze medewerkers plaatsen jouw spullen in onze beveiligde opslagruimte. Jij ontvangt vervolgens een gedetailleerde inventarislijst. Zo kun je te allen tijde een deel van jouw huisraad opvragen. We brengen de artikelen zelfs bij je langs.

Eerlijk advies

Wij gaan zeer flexibel om met jouw opslagwensen. Duurt de verhuizing wat langer dan gedacht? Geen probleem, wij hebben ruimte genoeg. Daarnaast geven wij eerlijk advies over de kosten en baten van de opslag. Zo kom je niet ineens voor een torenhoge rekening te staan. Je kiest zelf hoe je jouw inboedel op wilt slaan. Schakel onze vakmannen in voor het inladen van jouw huisraad of sjouw zelf met de meubels.

Verhuisservice

Voor optimale rust tijdens een verhuizing of verbouwing zet je onze verhuisservice in. Wij zorgen ervoor dat jouw spullen veilig en voorzichtig van A naar B komen. Zo veranderen we een stressvol traject in een soepel proces.

Je kunt jouw inboedel met een gerust hart bij Scholte Verhuis Groep opslaan.

Bij Scholte Verhuis Groep kun je jouw inboedel opslaan op jouw eigen manier.

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

 

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wacht niet langer en vraag snel uw vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.