Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

Particulier verhuizing

Een verhuizing regelen zonder stress

Verhuizen is voor velen een intensieve periode waarin veel zaken in orde moeten worden gebracht. Een hele huisraad moet verplaatst worden en ondertussen gaat het leven van alledag gewoon door. Ons verhuisbedrijf staat klaar om je te begeleiden met vakkundig advies, een gedegen planning en efficiënte oplossingen. Schakel Scholte Verhuis Groep in om een verhuizing te regelen zonder stress.

Wat regelen bij een verhuizing

Een goed begin is het halve werk. Een soepel verhuistraject hangt vooral af van een goede planning. Dat kan om materiële zaken gaan zoals het aantal verhuisdozen, maar ook om praktische voorbereidingen zoals het doorgeven van de verhuizing aan instanties. Wat je moet regelen bij een verhuizing lees je in onze handige checklist.

Alles onder één dak

Scholte Verhuis Groep is uitgerust voor elke situatie. Zijn meubels te groot om door het trappengat te vervoeren? Geen probleem, wij regelen een verhuislift. Past niet alle inboedel in het nieuwe huis? Wij hebben een eigen depot waarin we jouw hele huisraad beveiligd opslaan. Daarnaast nemen wij zorgen uit handen door tijdig zaken als parkeervergunningen te regelen. Als je wilt kunnen we zelfs de schoonmaakwerkzaamheden van je overnemen.

Seniorenverhuizing

Een seniorenverhuizing is een ingrijpende gebeurtenis. De vakmannen van Scholte Verhuis Groep hebben jarenlange ervaring en de juiste expertise om de verhuizing in goede banen te leiden. Hierbij besteden zij zorg en aandacht aan het gehele proces en waken ze ervoor dat het traject niet te snel gaat. Zo kunnen senioren rustig wennen aan de nieuwe omstandigheden.

Een verhuizing bij Scholte Verhuis Groep is tot in de puntjes geregeld. Zo horen verhuisdozen gewoon bij het pakket en stellen we zelfs een gratis boedelbak beschikbaar om spullen in te vervoeren.

Een verhuizing regelen kun je aan Scholte Verhuis Groep overlaten. Wij zorgen dat alles in orde komt, zodat je ‘s avonds alweer op jouw eigen bank kunt genieten van de nieuwe woning.

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

 

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denkt mee om u zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen. 

Wacht niet langer en vraag nu een vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.