Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

SVG Raamovereenkomst verhuisdiensten

 
 
 

Een raamovereenkomst met SVG garandeert u snelle responstijden en de scherpste tarieven voor onze verhuisdiensten.

SVG ondersteunt uw facilitair bedrijf graag bij grotere en kleinere verhuisbewegingen.

Zorgeloos uitbesteden

SVG is een vertrouwde partner voor het professioneel uitbesteden van verhuisdiensten via een aanbesteding of onderhandse raamovereenkomst. Wij werken voor een reeks grote opdrachtgevers door het hele land. Daarbij zijn centrale overheden, gemeenten, provincie, waterschappen, corporates, EU organisaties, decentrale ondernemingen, onderwijsinstellingen en zorgaanbieders. U kunt bij ons direct onderhands aanbesteden, of ons uitnodigen voor deelname aan een openbare aanbesteding. Wanneer praktisch voor u, werken wij daarbij nauw samen met onze Euromovers Partners binnen en buiten Nederland.

Heldere afspraken en planning

Onze projecten en service aanbiedingen verlopen altijd volgens een draaiboek. Hierin leggen we samen, vooraf, elke stap van uw wensen en eisen vast. U weet waar u aan toe bent en pas als u helemaal tevreden bent, is ons werk klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring met grote en complexe zakelijke verhuizingen, komt onze adviseur met u snel tot een gedetailleerd plan van aanpak. Inclusief levertijden van meubels, bouwactiviteiten en andere afhankelijkheden. Uw verhuizing is in goede handen, uw medewerkers ervaren tijdens de verhuizing minimaal onrust en verstoring van hun dagelijkse routine.

De Europese openbare aanbestedingsprocedure

Organisaties zijn gebhouden inkopen, met een geraamde contractwaarde die de geldende Europese drempelbedragen overschrijdt, Europees aan te besteden conform de Aanbestedingswet, het Aanbestedingsbesluit en de Gids Proportionaliteit en Aanbestedingsreglement Werken.
Doelstelling van de Europese openbare aanbestedingsprocedure, is door gunning een overeenkomst te sluiten met 1 of meerdere leveranciers voor een bijvoorbeeld een projectverhuizing.

De aanbesteding bestaat in de regel uit meerdere hoofdstukken:

Deel 1 – Doel, het voorwerp en de omvang van de aanbesteding.

Deel 2 – De te volgen procedure en de planning. Systematiek van de gunning en beoordeling.

Deel 3 – Selectiecriteria, de uitsluitingsgronden en de geschiktheidseisen voor inschrijvers.

Deel 4 – Aanvullende voorwaarden met betrekking tot de opdracht (Programma van Eisen).

Deel 5 – het Programma van Wensen dat ingaat op de kwaliteitsaspecten van de aanbesteding, als onderdeel van het gunningcriterium ‘Beste prijs-kwaliteitverhouding’.

Deel 6 – Verdere detaillering van ‘Prijs’ als onderdeel van het gunningcriterium ‘Beste prijs-kwaliteitverhouding’.

Wij adviseren graag bij het opstellen van een aanbestedingsdocument.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

SVG heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan en onderschrijft daarom de OESO-richtlijnen voor Multinationale Ondernemingen. Deze bieden richtlijnen om met kwesties om te gaan als: ketenverantwoordelijkheid, mensenrechten, kinderarbeid, milieu en corruptie.

Inclusie en diversiteit

Voor SVG Euromovers zijn inclusie en diversiteit (Gender, Cultuur, LGBTQ+, Werkvermogen en Generaties) zowel zakelijke als morele vereisten. Onze mensen hebben meer kans om succesvol te zijn binnen een inclusieve werkcultuur die ethisch gedrag omarmt. Voor ons draait een inclusieve cultuur niet alleen om gendergelijkheid, maar om veel meer. Het gaat om de verschillende aspecten van een persoon, niet alleen om iemands geslacht, maar ook om zijn of haar culturele achtergrond, persoonlijkheid, werkvermogen, persoonlijke kenmerken en de levensfase waarin hij of zij zich bevindt. Een inclusieve werkcultuur is een werkomgeving waarin mensen zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn.

Veiligheid

Bij Scholte Verhuis Groep staat uw veiligheid alsmede die van onze eigen medewerkers centraal. Medewerkers dragen daarom bedrijfskleding ter herkenning en kunnen zich te allen tijde legitimeren. Onze zorgvuldige manier van werken is beloond met het VCA-certificaat. Al onze projectleiders en voorman projectverhuizers zijn BHV’ers. Zij weten direct hoe te handelen bij eventuele veiligheidsrisico’s. Onze verhuizers beschikken over een verklaring omtrent gedrag (VOG-NP) en hebben een verklaring getekend voor geheimhouding en vertrouwelijkheid.

Breed pakket aan verhuisdiensten

interne en externe verhuizingen: in- en uitpakken, transport gereed maken, verplaatsen c.q. transporteren van de te verhuizen materialen.

Externe opslag: het tijdelijk opslaan van inboedel.

Transport: het op afroep verrichten van transportwerkzaamheden.

Handyman activiteiten: lichte technische werkzaamheden, zoals het ophangen van wanddecoraties, (de)montage, enz. Onze handyman neemt zelf het benodigde gereedschap mee.

Demontage en montage van meubilair, afvoer onbruikbaar meubilair, reparatie en reiniging, tijdelijke opslag en beheer van bedrijfsinventaris.

Ontruimen en bezemschoon opleveren van ruimtes.

Verplaatsen (intern en extern) van bijzondere objecten zoals kluizen, technische apparatuur, onderzoeksopstellingen, industriële gassen en chemicaliën inclusief het verzorgen van alle benodigde transportpapieren.

Archief verhuizing (tevens in- en uitpakken).

Levering verhuismaterialen zoals dozen, meterbakken, hondjes, etc.

Verhuizing van kunst en antiek.

Levering van verhuispersoneel op uurbasis voor werkzaamheden onder regie van de opdrachtgever of op basis van fixed price.

ICT activiteiten: lichte automatiseringswerkzaamheden, zoals het afkoppelen en (werkend) aansluiten van PC’s, beeldschermen, printers etc. en het kabelmanagement.

Verhangen, ophangen, afhalen van borden, posters, kunstwerken, planken, afvalbakken, zeepdispensers, handdoekdispensers, BHV- middelen en laboratorium specifieke benodigdheden.

Hand- en spandiensten leveren na een verhuizing (nazorg).

SVG is in staat om zeven dagen (24 uur) per week haar diensten aan te bieden en is ook in staat om gedurende de schoolvakanties omvangrijke verhuisprojecten uit te voeren.

De (meewerkend) voorman en eventuele overige contactpersonen zijn de Nederlandse en de Engelse taal machtig.

100% Elektrisch Verhuizen

Uniek! Milieuvriendelijk verhuizen in Den Haag, Zoetermeer, Rotterdam of elders in Zuid-Holland? Dat kan met onze 100% elektrische verhuiswagens. Hiermee voorkomt u verspilling van fossiele brandstoffen en de vervuiling van uw omgeving door CO2. Daarnaast voldoet SVG aan alle kwaliteitseisen die benoemd zijn binnen de ISO-14001-milieunorm.

Certificering en predicaat

Uw kostbaar bezit is in veilige handen bij onze verhuisservice. De SVG-vakmensen werken planmatig en voldoen aan alle belangrijke kwaliteitscriteria. Onze diensten worden regelmatig getoetst aan wet- en regelgeving. Wij zijn onder meer gekwalificeerd met de ISO-9001-norm (kwaliteit), de ISO 14001-norm (milieu) het keurmerk voor Erkend Verhuizer (EV) en het keurmerk voor Erkend Project Verhuizer (EPV).

Uiteraard beschikken onze ervaren experts over alle benodigde certificeringen, zoals de ISO-9001 en -14001 norm, VCA of BHV.

LEES MEER OVER ONZE CERTIFICERING

Contact

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch ( 079 362 84 84 ) als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wacht niet langer en vraag snel uw vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.

KLANTENWAARDERING

Gemiddeld krijgen we van onze klanten een rapportcijfer 9. Lof van onze klanten is het beste bewijs van onze excellente service. We vragen u daarom achteraf altijd schrijftelijk naar uw ervaringen met ons.

 

NIEUWS BLOG

Verhuizen is een beroep waar je regelmatig nieuwe dingen meemaakt, hieronder delen wij met jouw het laatste nieuws.


Notice: Undefined index: thumbnail_overlay_hover_opacity in /home/svgeuromov/domains/svg-euromovers.nl/public_html/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/widgets/post-carousel/post-carousel.php on line 324