Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

SVG Verhuisdiensten

 
 
 

Scholte Verhuis Groep is uw klimaatneutrale partner voor efficient uitbesteden van verhuisservices

Wij werken voor bedrijven, industrie, rijksoverheid, provincies, gemeentes en zorginstellingen en verzorgen graag uw interne verplaatsingen, opslagfaciliteiten, logistieke- en servicewerkzaamheden, privé verhuizingen en overige dienstverlening. Altijd CO2 en klimaatneutraal.

Raamovereenkomst

Een raamovereenkomst met SVG garandeert u snelle responstijden en de scherpste tarieven voor onze verhuisdiensten. SVG ondersteunt uw facilitair bedrijf graag bij grotere en kleinere verhuisbewegingen.

Lees verder

Cable Management

SVG legt professioneel bekabeling aan voor computers, printers, servers en werkplekken. Uw medewerkers kunnen direct aan de slag.

Lees verder

Handyman Services

De SVG Handyman verzorgt alle klusjes rondom een kantoor- of projectverhuizing. Zet onze handyman-service in voor vakkundige (de)montage van kasten en bureaus.

Lees verder

Thuiswerkplek Beheer

Als werkgever moet u zorgen voor een gezonde en veilige werkplek voor de werknemer. Dit geldt ook voor je thuiswerkplek, Als personeel veel thuiswerkt en rsi of andere klachten ontwikkelt, kun je als werkgever zelfs aansprakelijk zijn.

Lees verder

Contact

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch ( 079 362 84 84 ) als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wacht niet langer en vraag snel uw vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.

KLANTENWAARDERING

Gemiddeld krijgen we van onze klanten een rapportcijfer 9. Lof van onze klanten is het beste bewijs van onze excellente service. We vragen u daarom achteraf altijd schrijftelijk naar uw ervaringen met ons.

 

NIEUWS BLOG

Verhuizen is een beroep waar je regelmatig nieuwe dingen meemaakt, hieronder delen wij met jouw het laatste nieuws.


Notice: Undefined index: thumbnail_overlay_hover_opacity in /home/svgeuromov/domains/svg-euromovers.nl/public_html/wp-content/plugins/so-widgets-bundle/widgets/post-carousel/post-carousel.php on line 324