Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

SCHOLTE VERHUIS GROEP

Scholte Verhuis Groep regelt jouw verhuizing nauwkeurig

Een verhuizing betekent een nieuwe stap in jouw leven. Scholte Verhuis Groep zorgt ervoor dat dit proces feilloos verloopt. Onze gecertificeerde vakmannen weten precies wat er komt kijken bij een verhuizing. Huur ons in voor al het sjouw- en tilwerk of breid jouw pakket uit met aanvullende diensten. Vele handen verrichten immers licht werk.

Schakel Scholte Verhuis Groep ook in voor opslag van goederen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Particuliere en zakelijke verhuizingen

Onze verhuizers pakken alle klussen letterlijk met beide handen aan. Wij hebben alle expertise in huis voor grootscheepse zakelijke verhuizingen, maar nemen met hetzelfde plezier een particuliere verhuizing onder handen. Door ons grote netwerk sluit onze verhuisservice aan bij alle disciplines.

Sluit risico’s uit

Vooral voor bedrijven is het belangrijk om samen te werken met een verhuisservice die beschikt over de juiste kwalificeringen. Scholte Verhuis Groep heeft diverse certificaten op zijn naam staan die de dienstverlening onderbouwen. Zo draagt ons bedrijf onder meer de ISO-9001- en VCA-norm. Uiteraard zijn al onze vakmannen in het bezit van een VOG.

Scholte Verhuis Groep doet meer dan verhuizen

Geef indien gewenst het hele traject uit handen aan onze professionals. Ons verhuispakket is uit te breiden met vele extra diensten, zoals een handyman, projectbegeleiding of ICT-ondersteuning. Het is zelfs mogelijk om gehele archieven niet alleen bij ons op te slaan, maar ook door ons te laten beheren.

Scholte Verhuis Groep leidt jouw verhuizing graag in goede banen.