Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

Verhuischecklist

Overal op voorbereid met de checklist verhuizen

Een verhuizing betekent een nieuwe stap in jouw leven. Voor velen is het een spannende periode met een hoop geregel. Scholte Verhuis Groep stelde een handige checklist op bij verhuizen om stress te beperken. Gebruik het als stappenplan om structuur aan te brengen in het verhuistraject. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid begint aan de verhuizing.

Bedenk voordat je gaat verhuizen of je het zware werk zelf wilt doen of wellicht wat taken uit wilt besteden. Onze verhuisadviseurs komen graag vrijblijvend op een gesprek om samen met jou te bepalen welk verhuistraject het beste bij jou past.

Gebruik de checklist verhuizen als stappenplan voor een geslaagde verhuizing

Gebruik de checklist verhuizen

Een verhuistraject start al ver voordat er daadwerkelijk overgehuisd wordt. Om te voorkomen dat je belangrijke zaken mist, stelden wij een praktische checklist verhuizen voor je op. Het stappenplan neemt je bij de hand vanaf een maand voor de verhuizing tot een maand erna.

Schakel onze verhuisservice in om helemaal zorgeloos te verhuizen. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze jouw verhuizing in goede banen kunnen leiden.