Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

Corona maatregelen

Corona maatregelen bij Scholte Verhuis Groep - Euromovers 

 

Ook wij bij Scholte Verhuis Groep - Euromovers nemen maatregelen tegen het Corona virus. 

Uitgangspunt is om in alle onderdelen van ons bedrijf, zowel op kantoor als in de verhuiswagens, zo hygiënisch mogelijk te werken met zo min mogelijk verschillende contacten. Met als doel om uw verhuizing veilig en verantwoord te laten verlopen.

Corona

Geplande verhuizingen

 • Alle verhuizingen gaan in principe gewoon door. Bij grote verhuizingen zullen we in overleg met u de mogelijkheden doornemen of de verhuizing over meerdere dagen verspreid kan worden. Op deze manier kunnen wij onze teams klein houden om de kans op het overdragen of overnemen van besmetting te beperken.
 • Op de verhuisdag zelf vragen wij uw medewerking. De voorman zal u vooraf een aantal vragen stellen en afspraken maken, zoals:
 1. Onze medewerkers zullen bij aankomst en vertrek geen handen schudden
 2. Ze zullen regelmatig hun handen reinigen met desinfecterende gel
 3. Indien nodig werken onze verhuizers met mondkapjes en handschoenen  
 4. Van uw kant dienen zo min mogelijk mensen tijdens de verhuizing aanwezig te zijn (maximaal één of twee)

Aanwezigheid van zieke personen

 • Graag vernemen wij uiterlijk 24 uur vóór aanvang van de verhuizing van u of er tijdens de verhuizing mensen aanwezig zijn die ziek zijn (art. 8 tweede lid AVVV) 
 • Als wij uw verhuizing onder deze omstandigheden uitvoeren, volgen wij de instructies van het RIVM en zullen wij helaas deze persoon vriendelijk moeten vragen om het pand te verlaten totdat de verhuizing gereed is
 • Ook zal ons verhuisteam zich in dat geval uit voorzorg extra beschermen. Een en ander doet niet af aan ons respect voor u als klant of andere aanwezigen, maar wij moeten de veiligheid vooropstellen

 

Verhuizing uitstellen

Bij ziekte in de zin van koorts of luchtwegklachten kan in gezamenlijk overleg ook worden besloten om uw verhuizing uit te stellen. In dat geval zullen wij hierover nadere afspraken met u maken, zoals een nieuwe verhuisdatum (art. 12 AVVV). 

 

Wachtlijst om eerder te verhuizen

We hebben al een aantal aanvragen gehad om de geplande verhuisdatum te vervroegen. Veel mensen willen in deze onzekere tijd zo spoedig mogelijk verhuisd zijn. Wilt u eerder gaan verhuizen dan hebben wij daar een speciale wachtlijst voor. 

 

Verhuizing annuleren

Mocht u onverhoopt besluiten om de overeengekomen verhuizing te annuleren (art. 13 AVVV), dan geldt hiervoor een te betalen vergoeding op basis van de verhuisprijs, naar het volgende percentage:

< 30 dagen:   15 procent
< 14 dagen:   50 procent
<   7 dagen:   75 procent
>   7 dagen: 100 procent

Taxaties

Voorafgaand aan de verhuizing komen wij normaal gesproken bij u langs voor een vrijblijvende offerte.  Mocht u dit vanwege Corona momenteel niet prettig vinden, kijkt u dan hieronder naar de mogelijkheid van video taxatie.

 

Bij een fysieke taxatie bij u thuis gelden de volgende maatregelen:

 • Onze taxateur zal bij aankomst en vertrek geen handen schudden
 • Hij zal ook voor en na zijn bezoek zijn handen reinigen met desinfecterende gel
 • U bent met maximaal 2 mensen aanwezig bij een taxatie
 • De taxateur zal vragen of hij zelf in (kleding)kasten mag kijken met u als klant op 1,5 meter afstand en zal ook te allen tijden 1,5 meter afstand tot u bewaren in de woning

 

Bij een video taxatie gebeurt het volgende:

 • Er wordt een dag en tijd afgesproken waarop de taxateur u belt via Whatsapp
 • U loopt tijdens het gesprek met uw mobiel of tablet (met camerafunctie) door elke ruimte van uw woning, schuur, garage of berging en ook door de tuin indien u tuinmeubelen en/of een trampoline of konijnenhok heeft staan
 • De taxateur stelt u vragen gedurende de rondleiding om alle informatie te krijgen

 

 

Drukte vóór zijn

De afgelopen maanden was het dringende advies van de regering om zoveel mogelijk thuis te blijven. Dit is zeer werkzaam gebleken om de verspreiding van het virus flink af te remmen. Nu de maatregelen inmiddels zijn verlicht, kan dat in de komende periode leiden tot een toestroom van verhuisaanvragen. Om vertraging en wachttijd te voorkomen, kunt u nu al uw verhuisdatum laten vastleggen. U kunt ons bereiken op 079 – 362 84 84.

Om tot een soepele dienstverlening te komen, zetten wij, met behulp van de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid en gezondheid van alle betrokkenen in de samenwerking voorop. 

 

Wij vertrouwen op uw begrip en medewerking. 

 

Bedankt!

Namens Scholte Verhuis Groep - Euromovers