Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

BEDRIJFSINBOEDEL

Een betrouwbare opslag voor jouw bedrijfsinventaris

Er zijn vele redenen om te zoeken naar een betrouwbare opslag voor jouw bedrijfsinventaris. Als je met seizoenswerkers werkt, moet de kantoorruimte bijvoorbeeld regelmatig aangepast worden aan wisselende arbeidskrachten. Scholte Verhuis Groep biedt een betrouwbare en discrete opslagmogelijkheid voor al jouw bureaustoelen, computers en voorraden die je nu even niet nodig hebt.

Een opslag kan handig zijn voor overtollige bedrijfsinventaris.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tweeledige service

Niet alleen slaan onze medewerkers jouw artikelen zorgvuldig op, ook noteren ze nauwkeurig welke inventaris zich onder ons dak bevindt. Zo vertellen wij jou met één blik op ons bestand hoeveel bureaus zich nog in onze opslag bevinden en houd je altijd het complete overzicht over jouw bedrijfsraad. Het is uiteraard geen probleem om deze artikelen bij ons op te vragen. Wij kunnen ze zelfs leveren als je dat wilt.

Archiefbeheer

Onze service gaat veel verder dan de opslag van jouw bedrijfsinventaris. Indien gewenst verzorgen wij compleet archiefbeheer. Wij noteren de details van jouw archieven zo secuur als jij dat wilt. Dit kan bijvoorbeeld per doos, maar ook zelfs op het niveau van individuele documenten. Met onze web based tool vraag je bovendien jouw archief overal ter wereld direct op.

Eerlijk advies

Vaak is het zonde om waardevolle kantoorruimte te verspillen aan een voorraad aan goederen. Scholte Verhuis Groep geeft altijd betrouwbaar advies bij opslag van jouw bedrijfsinventaris. Wij wegen de kosten en baten tegen elkaar af en komen zo tot een eerlijke aanbeveling waarin we de kosten van de klant te allen tijde bewaken.

Beveiligde opslag van jouw bedrijfsinventaris

Stal jouw bedrijfsopslag met een gerust hart bij Scholte Verhuis Groep. De inboedel wordt anoniem op unieke plekken in onze opslag in Zoetermeer geplaatst, zonder dat wij het overzicht verliezen. Daarnaast wordt onze opslagruimte 24/7 bewaakt en voldoet het pand aan alle belangrijke eisen. Zo weet je zeker dat jouw spullen volledig veilig staan en gevoelige artikelen met zorg worden behandeld.

Scholte Verhuis Groep heeft alle know-how in huis voor een succesvolle opslag van jouw bedrijfsinventaris.

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

 

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wacht niet langer en vraag snel uw vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.