Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

Senioren verhuizing

Alle rust en tijd bij een seniorenverhuizing

Een seniorenverhuizing is voor veel ouderen een ingrijpende gebeurtenis. Zeker wanneer ouderen verhuizen naar een verzorgings- of verpleeghuis kan het afscheid nemen van huis en spullen een emotionele periode zijn. Scholte Verhuis Groep heeft ruime ervaring in seniorenverhuizingen en neemt de tijd om senioren te begeleiden om de verhuizing zonder stress en soepel te laten verlopen.

Het eigen tempo bepalen

Waar er in een ‘normale’ verhuizing vaart gemaakt wordt, nemen we bij een seniorenverhuizing juist de tijd. Vaak zijn de ouderen niet goed ter been en worden zij overrompeld door de zaken die geregeld moeten worden. Scholte Verhuis Groep besteedt zorg en aandacht aan het verhuisplan en loopt alle stappen rustig met de senioren door. Zo leiden we het verhuisproces in goede banen en staat alles na de verhuizing weer netjes op zijn plek.

Opslaan van overtollige huisraad

Wanneer ouderen verhuizen naar een verzorgings- of verpleeghuis gaan zij kleiner wonen. Onze ervaren verhuizers zien in één oogopslag welke spullen in de nieuwe woning passen. De overige inboedel kunnen wij opslaan in ons depot. De eigenaar ontvangt een gedetailleerde inventarislijst en kan te allen tijde spullen opvragen uit onze opslag.

Een seniorenverhuizing vereist extra tijd en aandacht. Scholte Verhuis Groep staat klaar om ouderen gerust te stellen en het proces soepel te laten verlopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aandacht voor emotionele waarde

Een kastje dat al honderd jaar in de familie is of het lievelingsschilderij van een overleden dierbare. Senioren hebben er al een heel leven op zitten en hun inboedel barst vaak van de persoonlijke herinneringen. Wij pakken de spullen op rustige wijze en met zorg in, zodat we zeker weten dat er geen beschadigingen ontstaan.

Eén aanspreekpunt

Onze seniorenverhuisservice neemt al het geregel uit handen, zodat ouderen zich nergens meer zorgen over hoeven te maken. Schakel ons in om meubels te (de)monteren, om inboedel in of uit te pakken en spullen in het huis te plaatsen. We kunnen ook bemiddelen bij de schoonmaak van de nieuwe of oude woning.

Kom bij ons voor een maatwerk seniorenverhuizing met de juiste begeleiding.

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

 

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denkt mee om u zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen. 

Wacht niet langer en vraag nu een vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.