Wattstraat 54, 2723 RD ZOETERMEER

Verhuizen

Profiteer van een complete verhuisservice

Verhuizen omvat meer dan wat meubels verplaatsen naar een nieuwe locatie. Onze verhuisservice houdt rekening met alle elementen van het verhuistraject. Van het afvoeren van overbodig meubilair tot de opleverschoonmaak. Wij denken met je mee en zorgen dat jouw verhuizing vlekkeloos verloopt.

 Persoonlijke aandacht

Wij verhuizen al generaties lang en stemmen ons dienstenpakket volledig af op jouw wensen en behoeften. Zo zijn wij gespecialiseerd in seniorenverhuizingen waarbij we ondersteuning bieden op alle vlakken. Je kunt dus ook bij ons terecht voor het afhalen van gordijnen of het demonteren van de kastjes. Wij nemen alle rust en tijd om de verhuizing stressloos te laten verlopen.

Jouw bedrijfsinventaris in goede handen

Onze vakmannen pakken klussen letterlijk en figuurlijk met beide handen aan. Wij doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken, maar maken een realistische planning waarbij we denken aan zaken waar je zelf nog niet eens bij stilstond. Moeten wij een autovrije zone in, dan zorgen we dat er een parkeervergunning geregeld is. Zo nemen we zelfs een stukje projectmanagement uit handen.

Scholte verhuis groep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grensverleggende verhuizingen

Verhuizen naar het buitenland roept veel vragen op. Onze verhuisservice helpt je met alle benodigde vergunningen en verzekeringen en denkt mee over het beste actieplan voor jouw situatie. Scholte Verhuis Groep maakt gebruik van een wereldwijd verhuisnetwerk. Schakel ons in voor een fullservice project waarin wij alles voor je regelen. Zo hoef jij alleen nog maar aan jouw handbagage te denken.

Specialistische verhuisservice

Scholte Verhuis Groep verzorgt ook bijzondere verhuizingen die specialistische aandacht en expertise vereisen. Geen opdracht is te groot voor onze verhuisservice en wij vertalen jouw opdracht naar een aanpak op maat. Zo verhuisden wij eerder bibliotheken met maar liefst negentig kilometer aan boeken. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor het verhuizen van laboratoria, ICT-omgevingen en kunst en antiek.

Onze ervaren adviseurs komen gratis langs om een offerte voor je op te stellen, zo weet je direct waar je aan toe bent.

Scholte Verhuis Groep is zowel telefonisch als via de mail te bereiken of simpelweg door gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

Ons team van ervaren verhuisspecialisten staat dagelijks voor u klaar en denken graag met u mee om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wacht niet langer en vraag snel uw vrijblijvende verhuisofferte aan of laat u voorzien van informatie.

Wilt u teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer en de tijd waarop u gebeld wilt worden achter in het bericht.